08.05.2017

Igrajmo tenis 2017!

 Igrajmo tenis 2017!

Tenis Slovenija in Petrol vas skupaj z Blažem Kavčičem vabita, da se pridružite projektu Igrajmo tenis!, ki je namenjen ljubiteljem tenisa vseh generacij.

V soboto, 20. maja in nedeljo, 21. maja, se bo v Športnem centru Millenium v BTC City Ljubljana odvijal najbolj množičen dogodek za najmlajše, Igrajmo tenis!.

Potekal bo namreč največji teniški turnir, kjer bodo tekmovali otroci iz vseh slovenskih klubov, stari od 8 do 11 let. Vzporedno s turnirjem bo v nedeljo dopoldan potekala Teniška olimpijada, popoldan pa na Ball boys boot camp vabimo mlade pobiralce teniških žogic. Pripravljen je tudi pester spremljevalni program z nagradnimi igrami sponzorjev in partnerjev Tenis Slovenije. Na prizorišče so tako vabljeni tudi starši, prijatelji in ostali spremljevalci mladih upov.

Dogodek Igrajmo tenis! pa ne bo razveseljeval le otrok, ampak tudi ljubitelje tenisa starejših generacij, ki bodo imeli možnost brezplačnega igranja na različnih teniških igriščih po vsej Sloveniji. Na seznamu sodelujočih klubov, ki bodo objavljeni na Facebooku, spletni strani Tenis Slovenija in letakih na posameznih bencinskih servisih Petrol, poiščite vam najbližje teniško igrišče, preverite razpoložljivost in se odpravite na igro tenisa.

Ambasador projekta Igrajmo tenis! je eden najboljših slovenskih tenisačev in prvi Slovenec, ki se mu je uspelo prebiti med najboljših sto igralcev na svetu, Blaž Kavčič.