Fitnes

PRECOR kardio naprave

  • Steze za tek
  • Eliptični trenažerji
  • Kolesa in kolesa z naslonom
  • AMT trenažerja
  • Spinning kolesa

Vsaka kardio naprava je opremljena s LCD televizorjem, na katerem lahko spremljate 60 različnih programov. Za optimalen nadzor nad intezivnostjo so vse kardio naprave opremljene z merilci srčnega utripa in več prednastavljenimi programi za vadbo.

PRECOR naprave za krepitev

Precor C-LINE naprave za krepitev so najnovejša pridobitev fitnesa v ŠC Millenium. Izredno kakovostna izdelava, ovalne oblike, enostavna uporaba, učinkovitost in "prijaznost" do uporabnika so njihove glavne značilnosti.

Pri vadbi moči boste tako resnično tudi uživali, saj nove naprave omogočajo natančno določitev položaja vašega telesa in teže s katero vadite, boljšo biomehanika gibanja, s tem pa tudi boljšo učinkovitost treninga. Pri vajah boste s pravilno izbrano težo in ponovitvami zelo hitro občutili mišico, ki jo trenirate. Vsaka naprava ima tudi opis gibanja s skico, ki vam pomaga, če ste v dvomih kako se vaja pravilno izvaja.

Proste uteži

So nadgradnja naprav za krepitev in so zato primerne za izkušenejše člane. V fitnesu imamo ročke od 1 kg do 28 kg, klopi za poševni in ravni potisk s prsi, ter t.i. Smith kletko za uteži. Na voljo so vam še dodatni rekviziti kot so letvenik, terapevtske žoge, blazine, naprave za raztezanje, ravnotežne klopce, kolebnice, elastični trakovi,...

Prostor za raztezanje

V nasprotju z večino fitnesov smo v fitnesu Millenium namenili precej velik prostor za raztezanje, kjer imate resnično dovolj prostora za nemoteno raztezanje. Na voljo je tudi posebna naprava za raztezanje, letvenik,...

Fotogalerija